Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också men den kommer i morgon, idag får du hålla till godo med Surf and Turf, hummerochoxfiléi en riktigtljuvligkombination
Skala stjärten och klorna, stek hummerkötteti smör, deglacera sedan med buljong, salt och peppar. Fritera sedan brödet tills det får gyllenbrun färg och forma till ett tacoskal
Skär upp köttet iskivoroch servera tillsammans med moset ochhummerköttet. Skär ett snitt på oxfiléns smala del ochvikin svansen så att hela filénblir jämntjock
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
När man lagar mat till många kan man göra det lätt för sigoch laga så många komponenter som möjligt som funkar att laga dagen innanoch bara värma på vid själva serveringen
Torskrygg gratineradi ugn med pancetta och gräslök. Salt och svartpeppar. På denna årets sista dag kommer inlägget om fisk som har tillagats av mig, hemma i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.