vaknade upp i morse medhalsont, feber ochallmänthängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla finakommentarer på bloggen, Facebook och på mail
blandasåsen som det står på blå bandkartongenoch gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag intevilken sås du tog men gör som det står bara
Låt köttet vila ett par minuteroch servera med kräftor, rödvinssåsoch tryffelpotatispuré. Red eventuellt av såsenmed lite maizena för att få den tjockare
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare ochdesserten också menden kommer i morgon, idag får du hålla till godo medSurfandTurf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
BlandaVinägrettenochblandamedblomkålsblandningen. Ta upp dem meden hålslev. Använd smör som är mjukt ochblanda i pressad vitlök ochfinhackad bladpersilja
Smaksätt med tryffelolja, finrivenparmesanoch salt/peppar Pommesfrites. Häll ut den mortlade svartpepparn på en skärbräda och "panera" kanterna på biffenmedpepparn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.