Torsken som här tillagas i grädde får en härlig smak av de soltorkade tomaterna och sambal oeleken ger precis lagom hetta – mina barn hade inga problem att äta det här
Citron- och basilikasmör. Mixa, forma en rulle och ställ in i frysen. Skiva och ha till fisk. Buljongkokt lax med aromsmör, broccolimos och röd snackpaprika
Jag hoppas att alla haft en lika fin påsk som jag har haft, att ni ätit en massa god mat, och att ni nu är utvilade och kanske lite solbrända på nästippen
Ta skålen från värmen och vänd i yoghurt. Skala apelsin och grapefrukt med en vass kniv. Lägg ut citrusfrukten på assietter och toppa med en klick cho-kladkräm
Maillardreaktionen gör att det blir gyllenbrunt - och jättegott. Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit. Vissa recept förstår man inte riktigt varför man inte tänkt på tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.