Supergott och supernyttigt, glutenfritt surdegsformbröd med mandel, pistaschnötter och körsbär
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vi var
  • 50 g färsk jäst
  • 5 dl iskallt vatten
  • 1/4 dl flytande honung, yaconsirap eller dadelsirap
  • 1/4 dl mandelolja eller hampafröolja
  • 1 dl hel oskalad mandel
  • 1 dl naturella pistaschnötter
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl soltorkade sura körsbär
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1/4 dl nyponmjöl
  • 1½ dl hampamjöl
  • 1 dl malt chiamjöl
  • 3 dl rårismjöl
  • 1 dl quinoamjöl
  • 3 msk glutenfritt surdegspulver
  • 1 msk husk
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.