Jag gillar bröd som har en hårdare skorpa, det räcker med lite smör och ost… en ren njutning. Tillsätt salt, honung och mjöl och rör ordentligt med en träslev
Att dofter och smaker kan göra en påmind är det absolut ingen tvivel om, detta bakverk fick jag som liten vilket jag själv inte har några minnen av, men efter att jag fick detta recept av min mamma varpå hon sa att "dessa älskade ni alltid när ni var små du och din bror" så var jag självklart tvungen att testa
VÄRLDENS ENKLASTE NÖT OCHFRÖBRÖD LCHF. Kanske du som jag älskar helgfrukost, när man kan sitta länge och bara njuta av den där heta koppen kaffe, läsa morgontidningen i lugn och ro och äta både en och två och kanske till och med tre mackor med ett tjockt lager brieost
Jag bakar gärna inte bröd(förutom det populära knäckebrödet Svartsöknäcke som jag brukar göra), tycker det är kladdigt,omständigt och jobbigt att knåda, bökigt och lång tid tar det också
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott brödoch sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit. Vissa recept förstår man inte riktigt varför man inte tänkt på tidigare
Vispa upp ägg, mjölk och socker. Smält smöret och blanda ner det i vätskan. Häll ner degvätskan i de torra ingredienserna och arbeta degen smidig i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.