Klä de smorda kakformarna med mördeg och fyll med bärblandningen. Vispa Milda VaniljVisp med kanelen. Lägg en tesked florsocker och en pekannöt på varje kaka
Blanda gelén tillsammans med dom torra ingredienserna i en skål, använd gärna händerna för att få fiberhuskkladdet att verkligen blandas med fröna och nötterna
Börja med att hacka vita chokladen och tranbären. Med hjälp av en gaffel trycker du ner bollarna. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladen och tranbären
En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Mosa lingonmed strösocker och låt stå i kyl tills användning. Fyll hålen med rårörda lingon. Ringla eller bred ut kolasås och dekorera med frostad frukt och valnötter
Skala apelsin och grapefrukt med en vass kniv. Ta skålen från värmen och vänd i yoghurt. Lägg ut citrusfrukten på assietter och toppa med en klick cho-kladkräm
Pensla med en fuktig pensel runt kanterna av kastrullen för att ta bort eventuella sockerkistraller. Ett recept ur Julgodis för små och stora sockerbagare av Johanna Westman
Lingon är väldigt hälsosamma och fullproppade med nyttigheter. Visse, de må vara sura, men sväng ihop ett gäng tillsammans med hallon och banan så blir det hur bra som helst
Servera de nystekta plättarna med svampröran och knappt tinade lingon. Här kommer i alla fall dagens vegorecept, lite försenat, i form av goda ris- och pumpaplättar med ostronskivlingsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.