En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Men eftersom jag blir sugen på krämig pastasås ganska ofta försöker jag utöka repertoaren medkrämiga såser så att det inte blir för tjatigt (just carbonara är svårt att kännas som tjatigt men ändå)
Smaka av med ev mer salt och peppar. Börja medpotatissalladen. Varva dessa med. Blanda ihop gräddfil, majonnäs, senap, svartpeppar och salt i en stor bunke
Kolla till då och då med en sticka. Vid servering, garnera gärna med grovt hackad gräslök. Underbart god och ytterst lättlagad potatissallad – garanterat bättre än den du köper i butik
Knaprig paprika, fräsch purjolök och söt majs blandades med kokt pasta och grillad kyckling. För lite mer knaper serverade jag tortillachips med chilismak till salladen
Smaka av med salt och peppar. Låt potatisarna svalna och dela dem sedan på hälften. Eller kombinera potatisen med valfria grönsaker, helt fritt efter tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.