Finhacka vitlöken och lägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller. Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften
Stekta grönsaker. Gott med kombinationen av salt och sötsyrligt. Lägg upp på ett fat med färsk sallad. Lägg på osten och stek en stund, vänd sedan och stek på andra sidan också - jag tog ett till papper och vände med papper och allt
Rostad palsternacka med spenatpesto och stekt kycklingbröstDet ser inte ut att vara så mycket för världen, men att rosta palsternackor i ugnen ger inte bara en makalöst fantastisk doft – det smakar så gott också
Håll varmt. Red av med Maizena och smaksätt med salt och peppar. Krydda torsken med salta och peppar, vänd den i vetemjöl och smörstek 2-3 min/sida- Stektiden kan variera beroende på storleken
Skölj palsternackorna och halvera dem på längden. Tillsätt sedan resten av smöret och låt smälta med kantarellerna tills det fått en fin djupt gul färg
Rör ner burken med Garlic salsa. Krydda med lite peppar och salt. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop gräddfilen, ägget, fransk löksoppa och tacokryddan till en smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.