Ringla till sist lite limesaft över salladen. Lägg de varma grönsakerna i en bunke och blanda med lök, babyspenat, tomater, olivolja och smulad fetaost
Blanda ordentligt. Som ni vet är jag inte speciellt bra på att laga vardagsmat (jag tycker helt enkelt inte det är lika roligt), men ibland tryter ekonomin och då är det bra att ha lite recept i rockärmen som man kan hala fram vid behov
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Hemligheten bakom denna knäckiga smak är en ganska avsevärd mängd socker
Jag tycker allra bäst om krämiga dressingar, men idag gjorde jag bara en halvkrämig sak som nog är dengodaste pastasalladsdressingen jag någonsin har smakat tror jag
Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften. Finhacka vitlöken och lägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller
Hacka chokladen grovt och smält den över vattenbad. Vispa grädden, hårt men inte jättehårt. Hittade ett mousserecept som MatNiklas står bakom, och som är bland de godaste jag testat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.