Stekt torskrygg på bädd av ungsrostad palsternacka och skummad jordärtskockssås
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portionsbitar torskrygg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Jordärtskockssås
  • 150 g jordärtskockor
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 8 kryddpepparkorn
  • 2 ansjovisfiléer
  • 1 msk smör
  • 3 dl fiskbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald peppar
  • Ugnsostad palsternacka
  • 6 skalade palsternackor
  • 3 msk olivolja
  • ½ krm vitpeppar
  • 2 krm salt
  • Garnering
  • basilikablad
  • dillvippor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.