Stekt torsk med curryremoulade
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskfilé
  • 2 dl vetemjöl
  • 3 st ägg
  • 3 dl mie de pain (mixat dagsgammalt bröd)
  • 2 dl skirat smör
  • 3 st äggulor
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk fransk senap
  • Salt, efter smak
  • 5 dl rapsolja
  • 100 g pickles, hackade
  • 1 msk curry (helst stekt med lök & vitlök)
  • 0,5 dl crème fraiche
  • Peppar, efter smak
  • färskpotatis
  • dill
  • citron
  • Svartpeppar, efter smak
  • Fisk 800 g torskfilé 2 dl vetemjöl 3 st ägg 3 dl mie de pain (mixat dagsgammalt bröd) 2 dl skirat smör
  • Curryremoulade 3 st äggulor 2 msk vitvinsvinäger 1 msk fransk senap Salt, efter smak 5 dl rapsolja 100 g pickles, hackade 1 msk curry (helst stekt med lök & vitlök) 0,5 dl crème fraiche Peppar, efter smak
  • Garnityr färskpotatis dill citron Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.