25 minuter
Vänd efter halva tiden. 3. Torka av torskfiléerna, salta och peppra. Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Lägg i filéerna och stek 2-3 minuter på varje sida. 4. Koka ärtorna i lättsaltat vatten i cirka 2 minuter Servera torsken med potatis, ärtor och remouladsås. Recept: Sanna Ohlander
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 2 morötter 1/2 purjolök 1 röd paprika 360 g räkor i lake 1 msk olja 1 dl vitt matlagningsvin 1 msk majsstärkelse 2 dl spad från räkorna 2 dl vispgrädde 2 portionsbitar lax (à 140 g) salt cayennepeppar 1 ask färsk dill (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Förra helgen tog vi ett par pauser mitt i allt spacklande och slipande och åkte ut med båten. Jag serverade med surdegsbröd men det går lika bra med vanligt hamburgerbröd eller några skivor gott lantbröd
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.