Skölj och strimla purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Servera med sallad till. Koka makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen och låt dem rinna av
Skiva korven och lägg den på en tallrik. Smaksätt med pepparrot, salt och peppar. Servera med kokt potatis, ärter och skivad morot och extra riven pepparrot
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om
Lägg sedan blomkålen i en ugnssäker form och sedan champinjonerna osv som du stekt över allt. Under tiden hackar du champinjonerna, löken, korven eller om du valt bacon grovt
Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Rör kraftigt till ett fluffigt mos och smaka av med salt. 2 Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök, vitlök och korv ca 3 min. 3 Skeda upp potatismoset i en gratängform längs kanterna och lägg korven i mitten. 400 g Änglamark falukorv, i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.