Red med maizenamjölet till önskad konsistens. Servera med ris eller klyftpotatis. Dragonkotletter. 4 port. 4 fläskkotlettersmörsaltsvartpeppar½ hackad gul lök4 dl matlagningsgrädde1 köttbuljongtärning2 msk klippt persilja2 tsk dragonmaizenaStek kotletterna i smör i en stekpanna, 3-4 min/sida
4 900 g fast potatis Stuvad spenat 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 tsk majsstärkelse 400 g fryst bladspenat 1/2 tsk salt 2 krm peppar Kassler ca 500 g kassler 1 msk olja Till servering 1 gurka Lägg till i inköpslistan
Stek kassler och servera med coleslaw och broccoli. Smaka av med lite salt o peppar. 220 g kassler, 150 g vitkål, 40 g morot, 2 dl strimlad purjolök, 2 tsk lättmajonnäs, 4 msk creme fraiche, 2 tsk dijonsenap (eller annan senap), 2 tsk pressad apelsinsaft, 100 gr broccoli, salt, svartpeppar. 220 g kassler
Stänk över fisksåsen och smaka av med salt och peppar. MåBra½ strimlad purjolök1 tsk rapsolja3 dl kokt ris150g kassler1½ dl fryst grönsaksblandning (ärter, majs, paprika, saltgurka)2 uppvispade ägg1 msk fisksåssalt, pepparFräs löken hastigt i oljan, vänd ner ris, kassler och frysta grönsaker och stek tills allt är genomvarmt. 150g kassler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.