Servera medris eller klyftpotatis. Red med maizenamjölet till önskad konsistens. Dragonkotletter. 4 port. 4 fläskkotlettersmörsaltsvartpeppar½ hackad gul lök4 dl matlagningsgrädde1 köttbuljongtärning2 msk klippt persilja2 tsk dragonmaizenaStek kotletterna i smör i en stekpanna, 3-4 min/sida
Servera kasslern och såsen tillsammans med kokt ris eller blomkålsris. Såsen blir riktigt god, skulle nästan kunna äta den med sked direkt ur kasrullen
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.