Såsen blir riktigt god, skulle nästan kunna äta den med sked direkt ur kasrullen. Mixa såsen med en stavmixer så bitarna från löken och äpplet försvinner
Servera med ris/pasta och en god sallad. Hätta upp en större stekpanna med lite smör/rapsolja. Garnera med lite chiliflakes/finhackad chili och gräslök om önskas
Ingredienser Portioner. 4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Några tag med chili explosion kvarnen, styrka efter behag. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.