och väldigt enkelt. Jag hade lite ruccola, champinjoner och pumpakärnor till. Stek i valfri matolja, kokosolja är föredraget, på medelhög värme i ca 10-15 minuter
600 g rödspättafilé 1 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 2 ägg 2 dl ströbröd smör, till stekning rapsolja, till stekning. 1Citronyoghurt2 dl grekisk yoghurt 1 citron, skal från 1 och saft från 0,5 citron 1 klyfta vitlök
till ochmed haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gick igenom fördelarna med att äta fisk och olika tillagningssätt, som panering, i ugn, i stekpanna och i gryta
Idén var att göra en rätt med både kokt ochstekt fisk (även om fisken i slutändan blev ångkokt ochstekt) med en sås som matchade var och en av fiskbitarna
500 g brysselkål, ansad och halverad. 2 limefrukter, saft och skal. 500 g brysselkål, ansad och halverad salt olja (till stekning) 3 tsk chiliflakes 3 tsk curry (gul) 3 tsk rörsocker 2 limefrukter, saft och skal 1 kruka mynta 1 kruka färsk koriander 100 g aprikos, torkade i mindre bitar men blötlagda
Servera med ris eller stekta nudlar. Smaka av med salt, peppar, limen och ev mer honung. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.