Stekt falukorv med stuvad vitkål och potatispuré
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatispuré
  • 800 g skalad potatis, gärna mandel
  • potatis, King Edward eller Bellona
  • 2 tsk salt
  • 2 dl mjölk, varm
  • 50 g smör
  • 100 g rökt skinka, skuren i små tärningar
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 100 g riven Västerbottensost
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Stuvad vitkål
  • 3 dl hönsbuljong
  • 1 lagerblad
  • 1 liten gul lök, hackad
  • 50 g rökt skinka eller bacon, tärnad
  • 500 g vitkål, skuren i 2 cm tjocka strimlor
  • 1 dl grädde, valfri fetthalt
  • 1 dl creme fraiche (kokbar)
  • Lite maizenamjöl
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 600 g falukorv, skuren i skivor eller bitar på längden
  • Smör
  • Potatispuré 800 g skalad potatis, gärna mandel potatis, King Edward eller Bellona 2 tsk salt 2 dl mjölk, varm 50 g smör 100 g rökt skinka, skuren i små tärningar 1/2 dl hackad persilja 100 g riven Västerbottensost 1 tsk salt 1 krm vitpeppar Stuvad vitkål 3 dl hönsbuljong 1 lagerblad 1 liten gul lök, hackad 50 g rökt skinka eller bacon, tärnad 500 g vitkål, skuren i 2 cm tjocka strimlor 1 dl grädde, valfri fetthalt 1 dl creme fraiche (kokbar) Lite maizenamjöl Salt Svartpeppar 600 g falukorv, skuren i skivor eller bitar på längden Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.