Snabb och enkel middag. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. Värm upp spenaten i en kastrull2. Häll över grädde, salta och peppra 3. Koka ihop spenaten 4. 200g fryst spenat
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Tills den får sällskap av den fina makrillen och dillkokt färskpotatis. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt ochstekt i mycket smör, namnamnam
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvadspenat, panerad fisk och ägg. )Jag gick inte efter något recept utan jag testa mig fram men nedan har ni ett recept på stuvadspenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.