kanskedet bästa med att börja jobba igen. Så var det fredag igen, underbara känsla. Den här kan man ju fixa till redan på torsdagkvällen så när det är fredag så har man tid att njuta lite extra
Kanske något för antikrundan. Nu tar vi en paus från resetips, budapestbilder och paprikapulver, det är på tiden att vi bjuder er på lite mat som ni kan laga till också
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.