Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
En välsmakad söndagsmidda Till 4 pers4 kyckling fileer3 dl CF1 dl mjölk1 tsk curry2 tsk sambaloklek1 dl mango chutneySalt,peppar o paprikapulverOlivolja till stekningRis och broccoli till serveringSkiva fileerna mycke mycke tunt o fint, salta o peppra bitarna o stek dom i olivolja
Häll det över kycklingen i formen. Kontroll-skär en kycklingbit för att se att den är genomstekt. Olivia och Isak öste beröm över kycklingen och tyckte att den var jätte-god
Mango chutney-kyckling. Skönt att de rör på sig, detblir annars mycket datortid och Ipadtid. Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta
2 dl sallads- eller purjolök, finstrimlad. 2-4 msk sweet chilisås. Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Vad detblir som kommer serveras har jag ingen aning om, men kikar ni in på @vardagsmatalajess på Instagram så får ni uppdaterigar på allt det goda i vanlig ordning
Ta några i taget så att det inte blir för mycket vätska i pannan. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Och det fina vädret så nu blirdet en lite kort promenad till i solen och sen ska jag göra en liten förrätt, öppna flaskan med mousserande och kanske även hinna med ett avsnitt av Grey´s före det är dags att kicka igång med middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.