Den här pastasalladen är både smakrik för dom som hillar lite starkare karaktär och lätt att göra. När det är sommar är jag ganska bekväm när det gäller mat och iallafall när jag ska ha med
Jag hittade ett recept i Food and Wine på en gulbets- och blodapelsinsallad, men vi gjorde en på blandade betor och vanlig appelsin och det blev god den med
Visserligen färdiga lammfärsbiffar från frysen, men de fick sällskap av en supergod och mycket passande sallad samt en getoströra som inte gick av för hackor
Salladmed rädisor, mynta och koriander. Att få njuta de små med lite smör och flingsalt dröjer ett tag så i väntan på egen skörd piffar vi upp köpe-rädisor medmynta och koriander från köksfönstret
Grovhacka myntabladen och blanda ner tillsammans med balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Skär bort skalet på vattenmelonen med god marginal och skär den i tuggvänliga bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.