Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole ochtomatsalsa. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till
Strimla örterna (hacka inte) och blanda med de rivna grönsakerna och chilin. Mynta. Fräsch, god och snabblagad sallad som passar särskilt bra till asiatiska rätter, till exempel fishcakes och vårrullar
Koka bär, mynta, vatten och chili cirka tio minuter. Krusbärsbuskarna dignade av bär och eftersom fåglarna inte ätit upp dem eller den vanliga krusbärstjuven varit framme skyndade jag mig att plocka bären under helgen
Servera med lite mer limesaft och hackad mynta. Efter bubbel och crostini blev det rosé från Languedoc, grillade kyckling- och grönsaksspett, världens godaste potatissallad med päron och grönmögelost, sparris och två såser
Placera med skarven nedåt på ett fat, strö över lite mer myntaoch servera. Trots att jag har många kokböcker i London har jag kvar några hemma i Sverige med, både i sommarstugan och vanliga huset
Stek köttfärsen, krydda med salt och chilipeppar. Smaka av med mer kryddor. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Finhacka chili och paprika, blanda med osten. Vispa samman ägg med lite salt. Chili cheese och lökringar är ett måste till hamburgare ute på snabbmatskedjorna, inte för att vi hamnar där speciellt ofta men någon gång om året
salt och svartpeppar. nachochips. Tillbehör gräddfil nachochips koriander. 1 lime, skal och saft. Chili con carne600 g nötfärs 1 gul lök, hackad 2 klyftor vitlök, hackade 2 röda chili, skivade 2 msk tomatpuré 2 tsk spiskummin 2 tsk oregano 2 tsk rökt paprikapulver 400 g krossade tomater 400 g färdigkokta svart bönor på burk 2 dl coca cola 4 dl utspädd oxbuljong olja salt och svartpeppar. Avokadosalsa3 ätmogen avokado 1 lime, skal och saft 1 knippe koriander salt och svartpeppar
Det är som en baconinbakad rund köttfärslimpa, ugnsstekt i panna med massor gott i. Såg ett matklipp på facebook för en tid sen, det var Joline som tipsade mig och det såg så galet gott ut så ikväll provade vi detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.