Lägg upp salladsblad som du fyller med salsan, den ljumma fisken och ringlar dressingen på. Krispiga salladsblad av valfritt slag, förslagsvis med ganska mycket stadga i så blir det lättare att äta
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon
Toppa salladenmed kalkonbröst, smulad ost, rädisor, tomater ochsolrosfrön. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela rödlök, matvete och äppelklyftor
Stek tofun gyllenbrun och frasig på samtliga sidor. Salladmed bland annat myntaoch koriander, toppad med sesampanerad tofu och clementin – och ingefärsdressing till det
Blanda samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. 1huvud romansallad, hackad (alt grönkål). 1några kvistar färsk mynta, hackad. 1salt och svartpeppar1
Jag hittade en getost medhonung i, men nästa gång tar jag vanlig, för getosten blev för mild. Blanda citronsaft, olja, socker och peppar i en salladsskål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.