parmesanost1. Smält smör i en kastrull och ha i hackad gul lök och pressad vitlök. Då löken mjuknat, häll i vinet och ha ner spenat, persilja och sambal oelek. Låt det fräsa ihop under lock ett par minuter.
12. Vänd
i creme fraichen och kör sedan soppan till en slät soppa med mixerstav. Slå i fond och vatten, låt allt sedan puttra ihop under cirka 10 minuter. Smaka av med kryddor.
13. Koka
äggen cirka 6 minuter. Servera soppan med ägghalvor och riven parmesanost.
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Späd med buljong och mjölk. Mixa sönder spenaten med stavmixer. Smaka av med salt, peppar och körvel. Servera soppan med ägghalvor och bröd med färskost och persilja
Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot. Skala och dela äggen och servera soppan tillsammans med bacon och ägghalvor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.