Vegetariskt

Vegetariskt

  • 15 Recept
Brysselkål med parmesan och citron

Brysselkål med parmesan och citron

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brysselkål 400 gram brysselkål 1 msk smör 0,5 st citron(er) 50 gram parmesanost 3 nypa(or) flingsalt Köp receptet
Brysselkål med getost och fikon

Brysselkål med getost och fikon

Ingredienser Portioner. 4 500 g brysselkål 2 msk smör salt och peppar 1 apelsin 2 msk balsamvinäger (eller fikonvinäger) 1 msk strösocker 4 färska fikon 65 g salladsmix 1 dl valnötter 200 g getost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Gräddstuvad grönkål med Västerbottensost

Gräddstuvad grönkål med Västerbottensost

Ingredienser Portioner. 6-8 400 g färsk grönkål 2 msk smör 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk (3%) 1 1/2 dl riven Västerbottensost 1 krm riven muskotnöt 1/2 tsk salt 1 krm nymalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Gräddkokt grönkål

Gräddkokt grönkål

200g grönkål. 25g smör. salt, peppar. 4 dl vispgräddeTvätta grönkålen och klappa den torr. Skär bort stammen och hacka bladen
Vitlöksfräst grönkål med mandel

Vitlöksfräst grönkål med mandel

1,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 4 klyftor vitlök, krossade 300 g grönkål, bladen 0,5 dl sötmandel, grovt hackad
Gräddig blomkålsgryta med ris

Gräddig blomkålsgryta med ris

1 tsk lökpulver. 0,5 tsk rökt paprikapulver. 0,5 tsk spiskummin. 0,5 tsk malen koriander. 1800g blomkål. 1 gul lök
Vegetarisk chili con carne

Vegetarisk chili con carne

KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan
Spenatsoppa med parmesan

Spenatsoppa med parmesan

Spenatsoppa. 11 kg fryst, hackad spenat. 2 vitlöksklyftor. 1 gul lök. 1 dl vitt vin. 1 tsk sambal oelek. 1 msk grönsaksfond
Blomkålsmos med brynt smör

Blomkålsmos med brynt smör

Stek den hackade löken i rikligt med smör. Den ska bli mjuk och gyllenebrun men inte helt brynt. Ställ åt sidan