Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela i tallrikar. Rödbetormed fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnorna med lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan. 600g färska rödbetor
Rotselleri med smör till bakningen. Rödbetor, färdigkokta. Bulgur med ev smaksättning. Ett lite annorlunda inlägg, lite tips och inspiration förhoppningsvis
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Såsen smakade utmärkt tillsammans med grillad lammrostbiff och ugnsbakade rödbetor. I vår familj är det smått slagsmål om vitlöksklyftorna som legat med potatisen i ugnen
Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt med enbart rödbetor. Helt enkelt en frisk sallad med nya smaker som är enkel att tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.