Den här linsgrytan, med champinjoner, senap och syltlök, smakade riktigt bra. Idén till receptet kommer från ett recept på en köttgryta, som jag hittade i Hemmets Journals matkalender
Ingredienser Portioner. 4 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 gul lök 1 msk olja 3 dl arborioris 130 g svamp - och tryffelcrème 1 dl riven prästost Portabello 200 g portabellosvamp 1 msk olja 1 msk smör 1 vitlöksklyfta salt peppar 150 g haricots verts 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan
Under januari är det Julia, som huserar (och briljerar) på Tuvessonskan, som är värd så det är i hennes inlägg du ska lämna ditt bidrag - som under januari går under temat billigvardagsmat
Falsk fläskfilé kan nämligen faktiskt vara en av de godaste middagarna som finns i kategorin vardagsmat, och dessutom så är det barnsligt lätt att göra och går snabbt förutom att det är billigt