Ställ ut muffinsformar och klicka ca en matsked muffinssmet i botten på varje form. Garnera med färsk timjan och eventuellt extra mozzarella och parmaskinka
Ställ ut muffinsformar och klicka ca en matsked muffinssmet i botten på varje form. Garnera med färsk timjan och eventuellt extra mozzarella och parmaskinka
Späd med pastavatten till önskad konsistens och tillsätt spagettin. Ett lyft för smaklökarna är denna härliga tomatsås som fått puttra ihop med en skvätt grädde
På gamla dagar har jag börjat tycka att pasta kan vara lite torrt och föredrar egentligen pasta gjord på strimlade grönsaker, men det är enkelt fixat genom att blanda pastan med en sås
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
1 Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna till såsen utom örterna och låtsåsen koka tills den tjocknat, cirka 25 minuter. Spagetti 1 Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 2 Blanda pasta, tomatsås, resten av basilikan och parmesanosten. 800 g hela tomater på burk, (2 burkar). 400 g spagetti
Fördela eventuella rester av sås, ost och chili ovanpå och avsluta med en klicka på gräddfil. Ha i lite olja i en kastrull och vrid upp till medelvärme
jamie oliver,pasta. Rör om i purjolöken så all lök blir täckt av smör. Servera snabbt, med pangrattato, extra parmesan och några överblivna timjan blad
Ibland är det inte fel att äta en vegetarisk lunch, men skulle man vilja ha t ex någon god kall skinka till denna rätt tror jag att det skulle passa alldeles utmärkt
Kvällens recept slängde jag ihop själv genom att utgåfrån vad jag hade hemma typ (= inte mycket), blev faktiskt riktigt gott och kändes lite härligt italienskt att slänga ihop spagettinmed själva pastasåsen innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.