Ett lyft för smaklökarna är denna härliga tomatsås som fått puttra ihop med en skvätt grädde. Späd med pastavatten till önskad konsistens och tillsätt spagettin
Jag älskar tomatsås. På gamla dagar har jag börjat tycka att pasta kan vara lite torrt och föredrar egentligen pasta gjord på strimlade grönsaker, men det är enkelt fixat genom att blanda pastan med en sås
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Spagettimedtomatsås, mozzarella, oliver, ruccula och parmaskinka. Så det fick bli en pasta med en riktigt god tomatsåsmed mozzarella, oliver, och ruccula som toppades med ett par skivor parmaskinka
Börja med såsen. Blanda därefter ströbrödet med resten av ingredienserna, blanda försiktigt men väl. Koka pastan, fördela såsen och köttbullarna över pastan och servera genast med riven parmesan
Servera spagetti blandat medtomatsåsen, strö över osten och lägg på några färska timjankvistar. Låt tomatsåsen puttra en stund och smaka eventuellt av med mer kryddor
Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Spagetti i krämig kantarellsås. Givetvis har vi redan provsmakat dom, snabbt smörstekta i pannan med grädde, salt och peppar och sen på rostat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.