Souvlaki på tigerräkor med myntayoghurt och melontabbouleh
www.carolineikoket.com
www.carolineikoket.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 förpackningar Pandalus råa tigerräkor à 400 g
  • 13 msk olivolja
  • 1 skal och pressad saft av 1/2 citron
  • 12 rivna vitlöksklyftor 
  • 12 tsk torkad oregano
  • 13 msk hackad dill
  • 1 salt
  • 1 nymald peppar
  • 1 grillspett
  • 13 dl grekisk yoghurt
  • 11 pressad vitlöksklyfta   
  • 12 msk hackad färsk mynta
  • 11 tsk rivet citronskal                
  • 11 msk olivolja
  • 12 1/2 dl bulgur
  • 15 dl grönsaksbuljong
  • 13 hackade schalottenlökar, 
  • 11 ½ dl grovhackade pistaschnötter 
  • 12 dl hackad bladpersilja
  • 11 dl hackad mynta
  • 13 msk pressad citron
  • 15 –6 dl fintärnad vattenmelon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.