Hemgjord nyponsoppa med mandelbiskvier
www.carolineikoket.com
www.carolineikoket.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl fint nyponskalsmjöl
  • 11 1/2 msk potatismjöl
  • 11 liter vatten
  • 15 –6 msk agavesirap
  • 1100 g mandelmassa
  • 11 äggvitaBlanda nyponskalsmjöl och potatismjöl. 
  • 1 Koka upp vatten och agavesirap. Rör i mjölblandningen, lite i taget, under vispning. Låt koka upp och dra från värmen. Servera soppan varm eller kall.
  • 1 Mandelbiskvier: Sätt ugnen på 225 grader. Riv mandelmassan fint på rivjärn, det går enklast om den är kylskåpskall. Rör ihop mandelmassa och äggvita.
  • 1 Spritsa eller klicka ut små kakor på en plåt med bakplåtspapper. 
  • 1 Grädda i övre delen av ugnen cirka 7 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.