Oxfilé, potatiskaka med västerbottenost, rödvinssås och baconfräst vitkål Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Medan potatisen är i ugnen gör du rödvinssåsenKocksnack -
Oxfilé, potatiskaka med västerbottenost, rödvinssås och baconfräst vitkål Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Medan potatisen är i ugnen gör du rödvinssåsenmittkok.expressen.se
Sous vide tillagad älgstek med rödvinssås och gratäng på potatis och jordärtsskocka När köttet är klart i sous vide maskinen så tar du ut det och öppnar förpackningen. Sous vide är ett fantastiskt sätt att tillaga kött på Bistro Björn
Sous vide fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås med björnbär 1Potatisgratäng med parmesan800 g potatis 1 gul lök 1 tsk salt 1 tsk peppar 1 klyfta vitlök 2,5 dl grädde 1-2 dl parmesanost, riven. 1Rödvinssåsmed björnbär1 gul lök 1 klyfta vitlök 25 g smör 3 dl rött vin 2 msk balsamvinäger 3 msk koncentrerad kalvfond 3 kvist färsk timjan 1 dl björnbärsmarmelad salt peppar www.koket.se
Italiensk potatiskaka, fläskfilé och rödvinssås Micke stekte champinjoner med smör, soja och lite av löken från rödvinssåsen. Smaka av med salt och peppar Hemma på min gata
Helstekt oxfilé med potatiskaka och rödvinssås Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant Hemmets Journal
Helstekt oxfilé med potatiskaka och rödvinssås Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant Hemmets Journal
Oxfilé i sous vide med potatiskaka och kantareller Om du gör en fyrkantig, avlång potatiskaka, skiva upp denna i lagom bitar vid servering. Oxfilé i sous vide www.landleyskok.se
Helstekt oxfilé med potatiskaka och rödvinssås Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant www.hemtrevligt.se
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, rostade rötter, betor och vitlökssvamp 6 1 1/2 kg ryggbiff eller oxfilé 2 tsk salt 1 tsk peppar 2 msk smör Rödvinssås 1 liten purjolök 1 rödlök 2 morötter 1 palsternacka 3 msk smör 4 msk rårörsocker 6 dl rödvin 4 msk japansk soja 2 msk konc kalvfond salt och peppar ev 2 msk majsstärkelse (Maizena) Rostade rötter ochbetor 800 g små rödbetor 800 g små gulbetor 3 persiljerötter eller palsternackor 5 vitlöksklyftor 5 timjankvistar 4 msk olivolja 2 tsk flingsalt 2 krm peppar Vitlöksfrästa champinjoner 1 vitlöksklyfta 250 g små skogschampinjoner 1 msk smör 1 msk rårörsocker 1 msk balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5 www.ica.se
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, rostade rötter, betor och vitlökssvamp 6 1 1/2 kg ryggbiff eller oxfilé 2 tsk salt 1 tsk peppar 2 msk smör Rödvinssås 1 liten purjolök 1 rödlök 2 morötter 1 palsternacka 3 msk smör 4 msk rårörsocker 6 dl rödvin 4 msk japansk soja 2 msk konc kalvfond salt och peppar ev 2 msk majsstärkelse (Maizena) Rostade rötter ochbetor 800 g små rödbetor 800 g små gulbetor 3 persiljerötter eller palsternackor 5 vitlöksklyftor 5 timjankvistar 4 msk olivolja 2 tsk flingsalt 2 krm peppar Vitlöksfrästa champinjoner 1 vitlöksklyfta 250 g små skogschampinjoner 1 msk smör 1 msk rårörsocker 1 msk balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Gyllene champinjoner med grillade betor och snabb rödvinssås D. e. t. h. ä. r. m. i. a. b. s. o. l. u. f. ö. c. p. å. g. n. J. v. k. y. d. ,. j. R. K. O. w. 2. B. U. P. 3. G. V. 5. F. S. 1. °. A. (. ). %. /. M. z. L. T. 4. N. C. 8. E. s t. d l GOJI GIRL
Viltournedos med rödvinssås och potatiskaka Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram älgfilé , eller kronhjort, putsad filé (mittbiten) 1 l svamp , av höstens skörd 2 dl Schalottenlök(ar) , hackad 1 flaska(or) vin , rött 1 kg potatis(ar) , skalad 100 gram smör 1 dl matolja 2 dl viltbuljong 1 msk maizena 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet www.tasteline.com
Viltfilé med råriven potatiskaka och rödvinssås Dela steken i två stora bitar, pensla köttet med olja och låt dem sedan ligga framme så de blir rumstempererade Matklubben.nu
Snabb Halloweenmiddag i svart - Blodig ryggbiff med aubergine och potatiskaka med rödvinssås Vi brukar hälla blå karamellfärg i mjölk, dekorera med allehanda läskiga saker och äta en trevlig middag Din husmor på nätet
Viltournedos med rödvinssås och potatiskaka Koka ihop i tio minuter och red av med majsmjölet utblandat i lite vatten. Förbered under tiden sås, potatis och svamp (se nedan) Tasteline
Potatiskaka med vitlök och persilja Gothia cup är i full gång och laget har gått vidare till A-slutspel. Kollade på stegmätaren och vi har gått över en mil idag mellan hallarna Lindas Goda
Potatiskakor med spenat och fetaost Riv potatis och lök med en hushållsassistent eller på de stora hålen på ett rivjärn. Stek spenaten i smör med salt tills den mjuknat www.landleyskok.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.