Viltournedos med rödvinssås och potatiskaka
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram älgfilé , eller kronhjort, putsad filé (mittbiten) 1 l svamp , av höstens skörd 2 dl Schalottenlök(ar) , hackad 1 flaska(or) vin , rött 1 kg potatis(ar) , skalad 100 gram smör 1 dl matolja 2 dl viltbuljong 1 msk maizena 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.