Sommarmiddag med bästa salladen
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 drink
  • 1 del koncentrerad flädersaft
  • 3 delar mousserande vin
  • 1 del mineralvatten
  • limeklyfta
  • is
  • 4 portioner
  • 200 g ruccola
  • 12 skivor parmaskinka, serrano eller liknande
  • 100-150 g Philadelphiaost
  • 4-5 soltorkade tomater i olja, strimlade
  • god olivolja
  • olivolja
  • crema di balsamico
  • basilikablad
  • 800 g färskpotatis
  • potat
  • 8-10 sparrisstjälkar
  • stjälkar
  • 150-200 g körsbärstomater
  • 100 g vattenkrasse
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 tsk flytande honung
  • 1/2 dl bra olivolja
  • dl
  • 1-2 tsk pressad citron
  • 1 näve hackad gräslök
  • 1 näve hackad persilja
  • 3 msk finriven parmesan
  • 1/2 citron, rivet zest

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.