Kan också göras som egenrätt om man toppar med en god ost, tex feta- eller getost. Salladen kan lätt anpassas efter eget smak och tycke och vad som finns hemma
E-postadress. Bästa lussebullarna ever. Bästa lussebullarna ever. Tillsätt 2 msk socker och ca 4½ - 5 dl mjöl. Jäs 30-40 min. Tillsätt 2 msk socker och ca 4½ - 5 dl mjöl. Jäs 30-40 min
Skjuts in i ugnen i 30-40 minuter. Min man fyllde i lördags år och då gjorde jag två rättersmeny till honom och mig och det fick bli ett fantastiskt kyckling recept
Vill du ha ett riktigt maffigt recept på en hög och fin tårtbotten. Jag hittade ett recept hos bloggaren Danielle som jag tyckte såg så intressant ut att jag bara måste testa
Alltså tänkt den bästa burgaren ni ätit och fyrdubbla smakerna. Platta ut degarna tills de är cirka 1-2 cm tjocka och låt jäsa under bakduk till dubbel storlek, cirka 30 minuter. 1-2 cm tjocka
Skär filén i skivor, stek dem fint gyllenbruna. Salta och peppra , lägg dem i en form. , Vispa ihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar , klicka det sedan över köttet
Pestokyckling 4 persIngredienser4-6 kycklingfileérTomatpesto (jag använder ICA. s egna)1 1/2 dl riven smakrik ost typ Parmesan eller VästerbottenostSåsen3 dl vispgrädde3 msk balsamvinäger2 msk kycklingfond2 pressade vitlöksklyftorSå här gjorde jagSkär en ficka i varje kycklingfiléSalta o peppra fileérna och bryn dem hastigt så de får lite färgBlanda tomatpeston och ostenFyll kycklingfileérna och ställ dem upp i en ugnsform (så inte fyllningen rinner ut)Blanda alla ingredienser till såsen Häll över kycklingfileérnaIn i ugnen på ca 200-225 grader till kycklingen är helt genomstekt (ca 20-25 min)Äter du LCHF brukar jag servera kycklingen till blomkålsrisotto eller som jag gjorde i går kväll blomkål och broccolimos. 4-6 kycklingfileér
Det bästa LCHF brödet jag någonsin ätit, det tar typ 3 minuter att slänga ihop, och 25 min i ugn. Som många vet, så har jag en (helt underbar) grupp på facebook, som heter Skönaböna
Nämligen ragù - mer känd som köttfärssås på svenska. Okej, innan jag ger er världens bästa recept, så skulle jag bli så himla glad om ni tog en sekund av er tid och
Färsk vitlök, 1-1 klyftor. 1 näve torrostade Cashewnötter (eller andra valfria nötter, typ paranöt) Vill du torrosta själv brukar i alla fall jag göra det i ugnen på ca 150 grader i 10-12 min (eller tills de är gyllene och torra)
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.