Jag tog vad som finns att tillgå här hemma, och av hemkokt flädersaft, jordgubbar från frysen och mynta ur rabatten (samt givetvis Bombay Saphire ur barskåpet ochtonic ur kylskåpet) blandade jag till sådana här läckert somrigadrinkar
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Skölj och ansa jordgubbarnaoch skär dem ibitar. Vispa grädden tjock ochfluffig. Lägg dem i en skål. Blanda flädersaft ochsirap med citronmelissochringla över jordgubbarna
Så igår blev det en smak av sommar – jordgubbar med kokosgrädde. Gräv ut det feta från den kylskåps kalla grädden med en sked och endast lite av det tunna
Rensa ochskivajordgubbarna. Vispa mascarponen med florsocker och vatten. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa med jordgubbarna + lite krossade digestive kex
Det här är en riktigt god och fräsch sommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Är du laktoskänslig väljer du laktosfri mozarella ochi stället för gorgonzola tar du Aura som är en laktosfri blåmögelost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.