Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Så får vi se när jag vågar ta årets första dopp. Bjöd mina föräldrarpå det här och jag överdriver inte ett dugg när jag säger att de verkligen gillade det
När jag nu skulle ta mig för att göra en ny sats hade jag lust att variera smaksättningen lite. Skölj igenom grynen ytterligare ett par gånger med kallt vatten på morgonen, så det "slemmiga" försvinner
Kärna ur och finhacka chilin. Lägg dem i formen och ös med marinaden. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
känns smeten för tunn kan du alltid tillsätta lite mjöl åt gången tills den känns lagom tjock, men låt den inte heller bli allt för tjock, den skall ha en konsistens av någonting mitt emellan plätt och pannkakssmet
Nejdå, jag har inte gått över till LCHF generellt, men jag försöker hålla igen lite på onödiga kolhydrater emellanåt, och då blir det ibland att jag lagar mat som är lite mer LCHF-inspirerad
Lägg bitarna uppe pådenfärdiggratinerade potatisen. När det gratinerat klart i ugnen läggs fläskfilé på och till sist klickas en creme fraicheröra över allt sammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.