Tillsätt lite i taget så slipper du klumpar. Ta ut pajen, pudra med florsocker och servera med såsen. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Även om man påmedeltideninte hade klart för sig de höga halter av vitaminer och mineraler och den låga kalori- och fetthalt som sparris har, hade sparrisen ett starkt rykte om sig att vara mycket nyttig och till och med besitta ”mystiska krafter”"
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Låt stå liten stund, detta gördu för att lättare få ut pannacottan ur glaset
Det härär ett recept som räcker till en stor bulle (eller kanske muffins eftersom denpåminner mer om en muffins i formen - men vi kallar den bulle ändå för sakens skull), eller två normalstora
1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Tryck ut 5 ark filodeg i en pajform, ca 26 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.