Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. smördeg, färsk, kavlad. Rulla ihop en rulle från långsidan, rulla in den i pappret och lägg den svalt
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
Gör så här. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en form med hög kant, 25x30 cm eller lägg i ett bakplåtspapper
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Dessutom tycker jag att denhär bullen är sååååååå mycket godare. Eller om du bakar två, så har du ett perfekt tilltugg till kaffet och kan bjuda en god vän på den andra bullen
God morgon på er. Så hon kom till mig och vi hade väldigt trevlig denärdagen. Det är så enkelt att göra och gott att värma upp dagen efter också, som matlåda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.