Varm choklad med smak av pepparkaka - 2 koppar. Varm choklad med smak av pepparkaka - 2 koppar. Nu när temperaturen har sjunkit till inte allt för många plusgrader är nästan en kopp varm choklad ett måste i alla fall en gång i veckan
Deras nya kollektion av barnkläder var jättefin och Zacharias fick en del nytt till sin garderob. Lägg i bären (dela jordgubbarna i skivor) och klicka på lite av chokladgrädden på bären så att locket inte trillar av
Jag använde mig av Bara bär som jag köpt men det går att mixa vanliga bär också. Blanda ner i havreblandningen och rör ihop allt till en lite kladdig massa
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Tunna mjuksega kakor av choklad, nötter och citron. 175 g choklad block eller av bättre kvalitet3 dl hasselnötterrivet skal av 1 citron2 äggvitor2 dl socker3 msk gräddePensling och garnering. 3 dl hasselnötterrivet skal av 1 citron
Jag gillar att göra kakor och bakverk i små storlekar, inte bara för att det blir så söta utan också för att jag tycker ibland att det kan bli lite för mycket av det goda, så att säga
Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Praktiskt också om en vill bjuda på något som är både glutenfritt och laktosfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.