Choklad och nötter. Det är i princip samma bas till alla men med olika smaksättningar. Häll sedan av vattnet och mixa med resterande ingredienser till en slät kräm
Saftig och luftig mjuk pepparkakamedsmakavchoklad. För att krydda söndagen lite extra bakade jag idag en riktig hederlig klassiker nämligen en kryddig mjuk pepparkakamed toner avchoklad
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Nyttiga chokladbollarmed en hint av lakrits. Fick en frågan om man kunde äta raw chokladbollar istället för vanlig choklad – som ett “nyttigare alternativ”
Till och med min ganska fåordiga pappa sa att det där hade jag gjort bra så detta är en dessert som går hem hos de flesta så har ni inte provat på varm frukt under ett täcke av vit choklad så gör det
Blanda alla torra ingredienser och rumsvarmt smör och blanda ihop till en smet( Jag använde vingen). När jag letade efter ett recept på chokladcupcakes hittade jag inget medsmaksättningav tonkabönan, och jag hade inte en aning om hur man skulle använda bönan på rätt sätt,så jag googlade och det stod att man antingen kunde riva eller koka ihop med vätska och sedan sila bort resterna
Smält chokladen i ett vattenbad medan du blandar samman de andra ingredienserna. Min första tanke var att göra en pepparkaka på mandelmjöl men sen kom tanken att blanda samma två av julens många goda smaker nämligen choklad och pepparkakskrydda
Jag använder varmluftsugn. Jag hoppas det ska smaka för jag är verkligen nöjd med det här receptet, kakan är saftig och mjuk med en härlig smak och har lång hållbarhet, utan att bli torr eller smulig
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Häll varmt vatten över glasskopa och forma glaskulor. Jag ville alltså därför prova på och se om jag kunde göra egen frozen yoghurt - men, chokladälskare som jag är, medchokladsmak
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.