Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott. Tillsätt hälften av mjölet, socker, vaniljsocker och salt
Perfekt med en god tårta som man kan förbereda i god tid. Blanda ned hälften av den vispade grädden. citronmelissJordgubbar under säsong, annars kan man ta hyvlad vitchoklad
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Smeten ska rinna av slickepotten inte ramla av i klumpar
Till efterrätt kommer det bli en variant av trifle, en vanlig dessert i Storbritannien och Australien, så idag förbereder jag med att baka en saftig sockerkaka som är en av ingredienserna
Och det blev lite vitischokladmedsmakav citron. Förut nåt år hittade jag vitchokladmedcitronsmak o då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag med citronarom
Därefter så smälte jag lite vitchoklad, spritsade över den och strösslade med små Hjärtströssel. Känn efter med en sticka frö att vara säker på att de är klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.