Som vanligt är det inga konstigheter alls att baka den här kakan och istället för att du kastar de där bananerna som har blivit lite bruna och något för mogna, så prova att baka den här kakan vetja, du kommer inte att ångra dig
Jag gillar att göra kakor och bakverk i små storlekar, inte bara för att det blir så söta utan också för att jag tycker ibland att det kan bli lite för mycketav det goda, så att säga
Medlitesmakav kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
) och lite hackad choklad (detta sistnämnda går att utesluta). Jag smaksattemed pepparkakskrydda, och toppade det hela med vispgrädde, fibersirap gold (mums för kolasmak på varm choklad alltså
Tar man bara vanligt socker så blir de så klart lite sötare, men det är ju en smaksak. Det är inte supersöta, utan lite lagom kaffebeska så chokladen lyfter upp sötman på ett perfekt sätt
Sommaren börjar gå mot sitt slut men ännu håller vi fast i den lite längre med riktiga eftermiddagsfika kakor som passar allra bäst tillsammans med en skål jordgubbar
Lägg undan lite i en skål och vispa med kakao. Bullar & kakor, citronkaka, mjuk kaka. Häll kakao smeten i mitten av formen och dra med en tandpetare genom smeten så att den får ett marmorerat utseende
När grytan börjar vara klar, blanda lite maizena med vatten och red grytan till lagom konsistens. Lägg ner allt kött i grytan och låt löken fräsa med en stund
Spritsa ut grädden längsmed kanterna så att du får ett litet bo till dina bär. Lägg i bären (dela jordgubbarna i skivor) och klicka på liteav chokladgrädden på bären så att locket inte trillar av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.