Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
En och annan tripp ut ur huset för att köpa förnödenheter eller för att träffa en och annan vän, annars spenderas större delen av tiden lekandes med klossar på golvet eller tittandes på Netflix
När soppan är färdig servera med en klick crème Fraiche på toppen och en rostmacka. Vad som är godast med denna soppa är att den smakar ännu bättre dagen efter då alla smaker fått dra ihop sig ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.