Bakad vitkål med chili- och sojasmör, limemajonnäs och matvete
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Bas 1 kg vitkål 2 msk rapsolja 0 salt 0 svartpeppar Chili- och sojasmör 75 gram Mat & Bak smör 2 klyfta(or) vitlök , rivna 1 st röd chili , finhackad 2 tsk färsk ingefära , finhackad 2 tsk japansk soja 0,5 tsk limesaft Limemajonnäs 1 dl majonnäs 0,5 st lime , saft och zest 0 salt 0 svartpeppar Topping 2 dl matvete , kokt 0,5 dl rostade jordnötter , finhackade, gärna även saltade 1 st lime , i klyftor 2 st salladslök(ar) , grovhackade Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.