Skaldjursfylld cannelloni med hummersås och sockerärtsallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g färska lasagneplattor (ca 12 skivor)
  •  
  • Fyllning
  • 1 burk kräftstjärtar i lag (340 g)
  • 1 burk musslor (225 g)
  • 170 g frysta krabbmixpinnar
  • 250 g ricottaost
  • 1 vitlöksklyfta
  • pressad
  • 3 msk hackad dill
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Hummersås
  • 1 gul lök
  • finhackad
  • 4 vitlöksklyftor
  • finhackade
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl torrt vit vin
  • 3 dl vatten
  • 1½ msk konc hummerfond
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Sockerärtssallad
  • 200 g sockerärter
  • 100 g rädisor
  • 1 salladslök
  • 1 tsk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 dl plockad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.