Skagentårta med räkor och stenbitsrom!
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 Skivor kavring
  • 100 g Rumstempererat mör
  •  
  • Fyllning
  • 400 g Handskalade räkor på burk (eller med skal om man önskar skala själv)
  • 4 dl Crème fraiche
  • 1 dl Majonnäs
  • 1 Färskost med pepparrotsmak
  • 1 dl Finhackad dill
  • 1 burk Röd stenbitsrom
  • ½ Finhackad rödlök
  • 4 st Gelatinblad
  •  
  • Garnering
  • 100 g Handskalade räkor
  • 1 Citron i tunna skivor
  • 1 burk Röd stenbitsrom
  • 100 g Gravad lax
  • Dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.