läggi örter och kryddorna. Garnera med citron och gurka. salt och peppar. 300 gr kavring75 gr smörJag körde kavringen i blendern så det blev smulor av den och sen blandade den med smöret som jag smälte. 400 gr philadelphiaost2 dl cream fraiseHavskräftor1/2 riven lök2 msk dill2 msk gräslöksalt och pepparVispa osten och cream fraisen luftigt, dela kräftorna i mindre bitar
Det bästa med hetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Skala räkornaoch skiva vattenkastanjerna. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Vänd ner räkor, vattenkastanjer, chili, ananas och cashewnötter i marinaden
Hetaräkor fungerar som sagt bra till lunch, som eftermiddagssnacks och som drinktilltugg. Serverad ovanpå en skiva ljust levainbröd är dessa hetaräkor verkligen något extra
Fräs jätteräkor i olja och vitlök, krydda med flingsalt. Igår hade dottern och jag som sagt tjejmys med våra fina vänner, som vi även delar vårt nyfunna hästintresse med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.