Skållat fänkålsbröd...
Kak-labbet
Kak-labbet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skållat fänkålsbröd
  • 2 runda bröd
  • Steg 1 - skållning
  • 250 g vatten
  • 125 g fint rågmjöl (finmalet fullkornsmjöl av råg)
  • 15 g hela fänkålsfrön
  • Steg 2
  • skållningen från steg 1
  • 175 g vatten
  • 25 g jäst
  • 500 g vetemjöl med hög proteinhalt (t.ex. vetemjöl special)
  • 100 g brödsirap
  • 5 g anis
  • 25 g rumstempererat smör
  • 10 g havssalt
  • ägg till pensling

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.